PROMIX
 
PROMIX är ett familjeföretag som tillverkar varor i det värmande fodermaterialet FLECTALON med de goda egenskaperna! Här hittar du bl.a. amningsprodukter och filtar i olika storlekar.
 
Har du/ni just fått en bebis och håller på att etablera amningen? Då vet du att det oftast känns bra att bibehålla den naturliga kroppstemperaturen i brösten. PROMIX Bröstvärmare tillverkade i Flectalon är sköna och smidiga för ändamålet. Det finns flera storlekar på filtar som passar både stora och små med det unikt värmande Flectalonfodret.
 
PROMIX producerar även specialprodukter för t.ex. neonatalavdelningarnas behov. Vi måttsyr bland annat befuktarslangvärmare efter önskemål från sjukhusens olika avdelningar.
 
Vi, makarna Per och Annika Klingström, startade PROMIX 1987 som nyblivna föräldrar då vi letade efter en vettig filt till vår nyfödde son. När den inte fanns att finna på marknaden gjorde vi den själva! Enkel design, men med det unika fodret som reflekterar, ventilerar och isolerar – FLECTALON.
 
Vi på PROMIX tycker det är viktigt att amning ses naturligt världen över och att dess värden och kunskap förs vidare generation till generation för barnens och miljöns bästa. Det är viktigt att i alla led tänka på miljönaspekten av alla ens handlanden. Det tänker vi alltid tänka på, också när vi driver vårt företag. Tankarna kring dessa frågor blev än mer uppenbara när vi fick våra barn.
 
PROMIX verkar även i friskvårdsbranschen med konsultationer och föreläsningar inom träning och kost. Annika Klingström är bl.a. utbildad personlig tränare och kostrådgivare med kognitiv inriktning.
 
- För tillfället verkar jag som personlig tränare och kostrådgivare på Feelgood. Vidare fystränar jag flera ungdomslag i TÄBY Basket. En eftermiddag i veckan tränar jag barn/ungdomar i tennis i Gustavsbergs tennisklubb. På Tynningö i Stockholms mellersta skärgård får du gärna anmäla dig till några av mina PT-löparklasser jag håller periodvis flera gånger under året. Mer information kommer också om möjligheter att boka mina tennisklasser på Tynningö i sommar.
Kontakt

 

PROMIX HB
Backvägen 4
169 55 SOLNA

info@promix.se
telefon: 08-831010
mobil: 070-5830202

Organisationsnummer:
916618-3427

Företaget innehar F-skattsedel

Har du några frågor kring våra produkter eller det som skrivs på denna hemsida - kontakta oss gärna!

PROMIX tar sitt Producentansvar för förpackningar genom FTI AB, www.ftiab.se