Föredrag
 

Hur mycket motion krävs för en god hälsa – eller hur lite kan man komma undan med?
Hur förmår somliga att få till det där med regelbunden fysisk aktivitet genom att ta flera långa promenader, gå på buggkurser, innebandyträningar eller simma flera gånger i veckan? Varför fastnar somliga andra i ett läge där förståelsen finns för att du borde ha en sundare livsstil, men du ändå inte kommer till skott? Eller att du faktiskt har börjat träna många gånger, men tröttnat redan efter tre veckor och uppgivet låter terminsavgiften dras från kontot.

 

Lyssna på Annika Klingströms föredrag ”Motivation till motion”. Hon talar om motivation till motion och det du kan göra där du befinner dig på hälsoskalan av levd livsstil. Med rätt råd vid rätt tillfälle – timing – har du alla möjligheter att nå dina mål.

 

Det finns knep att lyckas med en livsstilsförändring – frågan är vilket/vilka råd som passar dig? Goda råd från välvilliga vänner, kollegor eller släktingar kan ha fungerat för dem som ger råden, men det behöver inte betyda att dessa funkar för dig. I föredraget ”strategier för att lyckas med en livsstilsförändring” är den röda tråden att du ska börja tänka i din riktning.

 

Tränar du för att kunna äta eller äter du för att kunna träna? I föredraget ”Hallå – orka eller?” tar Annika upp grundläggande näringslära och vad du bör tänka på innan och efter träning, träning och kost för viktminskning/ökning. Rätt tajmad kost och rätt slags träning för dina mål är A och O om du vill få bästa effekt av din insats.

 

Föreläsningarna kan anpassas i tid och till önskat innehåll och fokus. Vanligen är längden ca 45 min-1 tim. Ta kontakt med mig för mer info och prisuppgifter.

 

Boka föredrag