Kontakt/Boka
 

Vill du komma i kontakt med PROMIX för att boka personlig träning, kostrådgivning, föreläsning eller delta i någon av mina gruppträningar går det fint att kontakta PROMIX friskvård via mail eller sms.

e-post: info@promix.se eller annika@promix.se
Telefon: 08-831010
Mobil: 070-5830202
Instagram: PT_klingan

Personlig träning på Tynningö
Det finns många härliga löparrundor, uppförsbackar och skogsslänter att träna utomhus på Tynningö. Det är en fröjd att variera sin träning med naturen in på knuten. Kan det vara dax att köra PT på Tynningö? Det blir säkert annorlunda träning än den du kanske vanligen finner på ditt gym. Jag lovar att du ska få träna anpassat, effektivt och stimulerande. Vi hittar vi tillsammans sommarformen!

Löparklasser på Tynningö
Är du intresserad av att hänga på? Kurserna körs i samarbete med Tynningö IF periodvis under året och det går att hänga på även enstaka pass. Jag kör små grupper om 6-8 deltagare för att riktigt kunna nöta teknik och kunna peppa dig att ta ut svängarna. Löpträningen innehåller olika löp-, styrke-, koordinations- och rörlighetsövningar som syftar till att ge ett effektivare, starkare och spänstigare löpsteg och på lång sikt förebygga skador. Du tränar din kondition men även din balans, hållning och ditt rörelsemönster. Allt i syfte att det ska kännas bra och effektivt när du springer. Läs mer på Tynningö IF:s hemsida – klicka här!

Tynningö tennis 2020
Bättra på tenniskunskaperna i sommar. Det finns grupper för barn som kanske för första gången vill prova på sporten och för ungdomar/vuxna som redan spelar. Anmäl ert intresse för tennis i v 26 och vecka 29 (må-fre) då jag kör barn- och ungdomsgrupper. Vuxen- eller speciella kompisgrupper kan formeras om det finns intresse i vecka 28 (må-to). I anmälan – tala om ålder och ev tennisbakgrund. Anmäl er via mail till annika@promix.se

Nivåerna i tennisskolan är uppdelade ungefär så här:
• Tennislek – inga förkunskaper, från 6 år
• Sommartennis – tränar periodvis t.ex. på Tynningö under somrarna, från 8 år
• Sommartennis – inga förkunskaper, från 12 år
• Tennisträning – tränar tennis regelbundet eller ofta periodvis t.ex. på Tynningö under somrarna!