Kreditkort, betalkort eller bankkontobetalning

PROMIX samarbetar med Pay Pal – ett säkert och enkelt sätt att betala och få betalt online på Internet.  PROMIX använder Pay Pal:s e-postbetalningssystem för ett säkert och snabbt sätt att begära betalning för beställda varor från dig som kund.

PROMIX skapar manuelt en e-postbetalningslänk genom att använda Pay Pal:s webbplats. Viss fördröjning från beställning till att e-postbetalningslänken når din e-post-brevlåda kan således uppstå, men PROMIX bevakar mail med beställningar flera gånger om dagen – även kvällar och helger.

E-postbetalningslänken mailas till dig när varan/varorna står färdiga för leverans. När betalning via e-postbetalningslänken är gjord får PROMIX direkt ett mail om det från PAYPAL och expedierar varan via posten senast dagen efter.

Det är lätt att betala e-postbetalningslänken med bara några få klickningar. Du väljer om du vill betala med ditt kreditkort, betalkort eller bankkonto på ett säkert sätt på Pay Pals webbplats. Du gör säkra inköp utan att avslöja ditt kreditkortsnummer eller din ekonomiska information. Handla med hjälp av Pay Pal med tusentals affärspartners världen över. Det är tillförlitligt. Du skyddas av branschledande antibedrägerisystem.

Swish företag
Som ett komplement till kontant- och kortbetalning kan PROMIX ta betalt med Swish på nummer 1235503099. Med Swish sker betalningen på ett ögonblick från mobilen. Allt du som kund behöver för att betala på detta vis är din mobil och Swish-appen. Ett snabbt, säkert och enkelt sätt att ta betalt med mobilen. Om du önskar betala med Swish skriver du i rutan med övrig information. Ange ditt namn på Swish-betalningen i samband med din beställning så vi kan matcha order och betalning.

Faktura till privatperson
Vill du först se varan och sedan betala skriver du i rutan med övrig information att du vill betala via Pay Pals:s e-postfaktura. PROMIX skapar manuelt en e-postfaktura genom att använda Pay Pal:s webbplats. Viss fördröjning från beställning till att e-postfakturalänken når din brevlåda kan således uppstå, men PROMIX bevakar mail med beställningar flera gånger om dagen – även kvällar och helger. E-postfakturalänken mailas till dig samma dag varan/varorna expedieras. Du har 10 dagar på dig att betala. Vid faktura som betalningsalternativ tillkommer en hanteringsavgift på 30 kr.

Faktura till Sjukvården
Sjukvården handlar mot faktura på 30 dagar.

Faktura till Företag
Företagskunder handlar mot faktura på 30 dagar.

Tull
Eventuella avgifter, såsom tull, momsdeklaration mm som kan tillkomma vid export till land utanför EU betalas av mottagaren och ingår inte i de priser som visas på hemsidan.

Ångerrätt
Du har 14 dagars returrätt på alla våra produkter. Det du returnerar ska givetvis vara oanvänt och med alla etiketter kvar. Om du utnyttjar ångerrätten kan du kan antingen byta till annan vara, eller få hela beloppet återbetalt. Observera att det är du som kund som står för returfrakten. Kontakta PROMIX innan du returnerar en vara.

Reklamation
Om en vara visar sig vara felaktig ombeds du kontakta PROMIX för vidare instruktioner. Felaktiga vara måste reklameras inom 14 dagar. Observera att det är du som kund som står för returfrakten. Kontakta PROMIX innan du returnerar en vara. Om varan skadas eller kommer bort när den skickas åter till PROMIX står kunden som betalningsansvarig.

Övrigt
PROMIX kan om vi anser att det krävs vid fakturabetalning utföra kreditupplysning. PROMIX reserverar sig för eventuella skrivfel och kontaktar dig alltid om det blir något oklart på din order.

Information om kunder
Enligt lag måste vi be dig samtycka till att PROMIX behandlar uppgifter om dig. I och med att du handlar hos PROMIX godkänner du det. Alla personuppgifter som du lämnar till PROMIX eller som vi får del av när du anmäler dig för köp eller besöker denna hemsida kommer att behandlas av PROMIX i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen samlas endast i syfte att kunna fullgöra PROMIX åtaganden gentemot dig vid de köp du gör och kommer endast att användas för detta ändamål. Informationen kommer inte att spridas till någon utomstående.

Friskrivningsklausul
Den medicinska informationen som finns på PROMIX hemsida är avsedd som allmän information och ersätter inte rådgivning från legitimerad läkare eller annan vårdexpertis.

Tillbaka till Produkter