Kreditkort, betalkort eller bankkontobetalning

PROMIX samarbetar med Pay Pal – ett säkert och enkelt sätt att betala och få betalt online på Internet.  PROMIX använder Pay Pal:s e-postbetalningssystem för ett säkert och snabbt sätt att begära betalning för beställda varor från dig som kund.

PROMIX skapar manuelt en e-postbetalningslänk genom att använda Pay Pal:s webbplats. Viss fördröjning från beställning till att e-postbetalningslänken når din e-post-brevlåda kan således uppstå, men PROMIX bevakar mail med beställningar flera gånger om dagen – även kvällar och helger.

E-postbetalningslänken mailas till dig när varan/varorna står färdiga för leverans. När betalning via e-postbetalningslänken är gjord får PROMIX direkt ett mail om det från PAYPAL och expedierar varan via posten senast dagen efter.

Det är lätt att betala e-postbetalningslänken med bara några få klickningar. Du väljer om du vill betala med ditt kreditkort, betalkort eller bankkonto på ett säkert sätt på Pay Pals webbplats. Du gör säkra inköp utan att avslöja ditt kreditkortsnummer eller din ekonomiska information. Handla med hjälp av Pay Pal med tusentals affärspartners världen över. Det är tillförlitligt. Du skyddas av branschledande antibedrägerisystem.

Swish företag
Som ett komplement till kontant- och kortbetalning kan PROMIX ta betalt med Swish på nummer 1235503099. Med Swish sker betalningen på ett ögonblick från mobilen. Allt du som kund behöver för att betala på detta vis är din mobil och Swish-appen. Ett snabbt, säkert och enkelt sätt att ta betalt med mobilen. Om du önskar betala med Swish kryssar du i rutan för det på din beställning och betalar.  Ange ditt namn på Swish-betalningen så vi kan matcha order och betalning när vi skickar din vara. Du får en bekräftelse på mailen när varan är på väg.

Faktura till privatperson
Vill du först se varan och sedan betala kryssar du i rutan att du vill betala via Pay Pals:s e-postfaktura. PROMIX skapar manuelt en e-postfaktura genom att använda Pay Pal:s webbplats. Viss fördröjning från beställning till att e-postfakturalänken når din brevlåda kan således uppstå, men PROMIX bevakar mail med beställningar flera gånger om dagen – även kvällar och helger. E-postfakturalänken mailas till dig samma dag varan/varorna expedieras. Du har 10 dagar på dig att betala. Vid faktura som betalningsalternativ tillkommer en hanteringsavgift på 30 kr.

Faktura till Sjukvården
Sjukvården handlar mot faktura på 30 dagar.

Faktura till Företag
Företagskunder handlar mot faktura på 30 dagar.

Tull
Eventuella avgifter, såsom tull, momsdeklaration mm som kan tillkomma vid export till land utanför EU betalas av mottagaren och ingår inte i de priser som visas på hemsidan.

Ångerrätt
Du har 14 dagars returrätt på alla våra produkter. Det du returnerar ska givetvis vara oanvänt och med alla etiketter kvar. Om du utnyttjar ångerrätten kan du kan antingen byta till annan vara, eller få hela beloppet återbetalt. Observera att det är du som kund som står för returfrakten. Kontakta PROMIX innan du returnerar en vara.

Reklamation
Om en vara visar sig vara felaktig ombeds du kontakta PROMIX för vidare instruktioner. Felaktiga vara måste reklameras inom 14 dagar. Observera att det är du som kund som står för returfrakten. Kontakta PROMIX innan du returnerar en vara. Om varan skadas eller kommer bort när den skickas åter till PROMIX står kunden som betalningsansvarig.

Övrigt
PROMIX kan om vi anser att det krävs vid fakturabetalning utföra kreditupplysning. PROMIX reserverar sig för eventuella skrivfel och kontaktar dig alltid om det blir något oklart på din order.

Friskrivningsklausul
Den medicinska informationen som finns på PROMIX hemsida är avsedd som allmän information och ersätter inte rådgivning från legitimerad läkare eller annan vårdexpertis.

Integritetspolicy

General Data Protection Regulation (GDPR) är en ny EU-förordning som ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL). GDPR träder i kraft den 25 maj 2018 och gäller i hela EU.

Integritetspolicyn gäller för dig som är PROMIX kund och integritetspolicyn är en samtyckeshandling. Om du redan är kund hos PROMIX kan du kontakta oss för eventuellt önskemål om rättelse, borttagning eller återkallelse av samtycke.

Det är PROMIX som är personuppgiftsansvarig i interaktionen mellan dig och PROMIX avseende köp av varor och tjänster och övrig kommunikation. Som kund och leverantör hos PROMIX kan du alltid känna dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter korrekt. PROMIX tar ansvar för att personuppgifter används endast för avsedda ändamål och skyddas mot obehörig åtkomst. De uppgifter som PROMIX samlar in är de uppgifter du fyller i när du gör en beställning hos PROMIX sparas endast i syfte för att PROMIX ska kunna fullgöra PROMIX del i en beställd vara eller önskad tjänst.

De personuppgifter som kommer att behandlas är kontaktuppgifter, dvs ditt namn, din adress och din e-postadress samt eventuellt telefonnummer om du specifikt angett detta. Vidare de transaktionuppgifter som i förekommande fall behövs, dvs betalningar, kontouppgifter, offert-, faktura och köphistorik. Häri kan även vid behov uppgifter samlas in för kreditkontroll och reklamationshantering. Den digitala kommunikation som kan komma i anslutning till att fullgöra PROMIX tjänster, dvs e-post, ev kommentarer och omdömen i sociala medier.

PROMIX e-posthantering innefattar att ta emot, skicka, vidarebefordra, sortera, lagra och radera e-post. Det är endast för dessa ändamål och för att kunna fullgöra PROMIX del vid köp, hantera in- och utbetalningar, supportärenden och kundtjänstrelaterade ärenden denna kommunikation sker.

Lagring av dessa beskrivna uppgifter sparas endast så länge som nödvändigt för att uppfylla själva syftet med att samla in eller från kundens initiativ erhålla dessa uppgifter. Uppgifterna som lämnas i samband med köp lagras i enlighet med gällande bokföringsregler. Hantering av e-post hanteras säkert och tryggt endast av behörig personal. E-post rensas regelmässigt och lagras under längre tid enbart om det gäller konversationer i reklamationsärenden för att kunna möjliggöra hantering av pågående ärende.

Dina personuppgifter används endast i detta syfte och lämnas inte ut till andra företag eller personer i tredje hand. Behöver du åtkomst av dina personuppgifter sker det genom en undertecknad och skriftlig begäran.

Anmälan om personuppgiftsincident lämnas till Datainspektionen.

Kontaktuppgifter:

PROMIX HB

Backvägen 4

16955  SOLNA

Telefon: 08-831010

E-post: info@promix.se

 

 

Tillbaka till Produkter